1 objekt 365 dagar

Läsa i kort

Tarot

Jag har fått flera paket idag men Lill-polarn hade siktat in sig på paketet från Vattumannen. Lill-polarn misstänkte att det kunde vara tarotleken jag beställde i somras någon gång. Nu kunde han ju kolla i korten hur långt Wumba Wu hade kommit på sin resa och om han hade öppnat nummer 15 i förtid.

Lill-polarn var djupt koncentrerad när jag kom hem och var jätte bekymrad över att det första kortet var på en varulv och det tredje på en vampyr! Vad hade egentligen hänt på resan?  Han hade ju verkligen kontrollerat att kartongen var hel, så att det inte kunde komma in något skumt på den långa färden. Hade Wumba Wu nu blivit en fladdermus som ylade hej vilt när han såg månen??

– Men Lill-polarn! Inte har Wumba Wu blivit en fladdermus! Korten betyder att Wumba Wu skall se igenom en viss person som bara är en illusion ( vampyren = som är kall men klart tänkande ) Resten av korten är ju jätte positiva.

Jag skulle tippa på att byns magiker får se upp nu när Wumba Wu kommer hem. Wumba Wu är ingen illusion, men byns magiker är det och Wumba Wu har ett stort varmt hjärta i sin lilla kropp medan byns magikers hjärta är kallt.

Leave a Reply

Översätt sidan »