1 objekt 365 dagar

Måste vänja mig.

Kina mat

Blev sen i dag från jobbet och slocknade på direkten i soffan. Härligt att få vakna och vara piggelin. Eftersom jag var så trött hade jag bett Lill-polarn fixa till sina egna mackor, så när jag kom ut i köket satt Lill-polarn och åt???  Hmm! Kina-mat! och tittade på Afrika bilder. Wumba Wu hade kommit fram till Afrika och skickat mängder av bilder från byn.

Lill-polarn tyckte det var bättre att äta upp Kina-maten nu när han skall åka till Afrika. Han måste ju börja vänja sig vid deras mat och Kina ligger ju någonstans åt Afrika till. Han tyckte maten var ganska god, men att sitta och försöka pilla i sig allt med pinnar?? Vilka konstiga idéer. Men det var nog för att man passade på att fodra djuren samtidigt!

Busen och Pepper satt nedanför bänken med stora ögon och var beredda när kycklingbitarna kom farandes. Det var länge sedan jag såg två så nöjda katter. Dom tittade på mig och såg ut som om dom tänkte: Vi skall också till Afrika. Vi behöver också vänja oss vid maten.

Leave a Reply

Översätt sidan »