1 objekt 365 dagar

Detta måste ju vara solariumet?

Solarium

Ops! Det blev lite snärjigt i dag så jag får erkänna att jag glömde av den lille vandrande pinnen, något som har kostat mej dyrt i mängder av bullar och varm choklad med marshmallows. Jag skulle ( bara! ) klistra på lite dekorationer invändigt på de sista boxarna, men glömde bort mig helt och gjorde färdigt dem.

Lill-polarn ville gå till ett solarium så att han skulle få lite färg, han ville inte åka till Afrika som en blekfis. Micael sa att han hade en gammal solarium lampa på loftet som inte var så stark, den kunde han få låna om han lovade att sätta timern på 1 minut. Jag lovade att strax hjälpa Lill-polarn men så sa de på tv att det nalkades storm och kyla, så jag rusade upp och la in mera torv till hästarna och ökade på höt, det tog väl lite tid

När jag kom innanför dörren kände jag direkt att det luktade lite bränt. Lill-polarn hade tröttnat och gått upp till loftet och släpat ned vad han trodde var solarium lampan. Nu låg han och hade somnat av värmen från värmelampa som man har till smågrisar! Stackaren han är alldeles öm och stel. Vi skall se på film och bara mysa resten av kvällen. Skall strax gå och hämta ett stort lass med glass.

Leave a Reply

Översätt sidan »