Gården

Härlig vinterdag.

Jätte mysigt väder idag, kallt men solen skiner. Har precis ätit kycklingsoppa och går här och små plockar. Gubben är iväg och köper el-central till kokhuset för elektrikern dök upp för en stund sedan. Skall bli kanon när vi får el där inne igen och slipper dra kablarna från uteplatsen. Det är ganska kallt här inne och vi skulle behöva gå igenom detta huset för att kolla vad som behöver extra isoleras. Hallen vid ytterdörren är ett stort problem och även dörrarna vid vardagsrummet. Just nu är här riktigt varmt och jag har lagt Anis, Kanel och kryddpeppar i en stor gryta på vedspisen, dels för att det luktar så gott men även för att inte få så torr luft när vi eldar för fullt.

Katterna byter plats mellan spisarna och vräker ut sig ordentligt. Har redan snavat ett par gånger på Edgar som ligger som en padda mitt i vägen. Det är bara Shakira som älskar att ligga vid den dragiga ytterdörren, så hon är väl den enda som blir deppig när vi extra isolerar.

Leave a Reply

Översätt sidan »