1 objekt 365 dagar

Härligt med vedspis.

Värma sig

Idag skall vi bara mysa hemma, packa in de sista julklapparna, dricka glögg och elda som tokstollar. Lill-polarn följde med mig runt på slingan och kollade så el-tråden och stolparna var intakta. Ett träd som vi dragit tråden på hade kabelbolaget bara sågat ner och jag sa till dem att vara noga så det inte hänger ner kablar i hagen.

Höll på att få mig en chock när Lill-polarn var på väg att ta tag i en härva av kablar. Om han når, så når definitivt mina snokiga Tinkrar som bara måste undersöka allt. Allt kan ju vara ätbart bara man tuggar och ger det en chans!! Får ta och spärra av den delen tills jobbarna är färdiga. Lill-polarn hade sparken med sig och jag sa att han måste vara försiktig i den stora backen ner mot nedre hagen.

Göta Petter vilken fart Lill-polarn fick upp! Han var som ett svart spjut där han kom farandes och det var inte långt ifrån att han flugit in till grannen när han kom på ett gupp. Lill-polarn skrek så högt av förtjusning att jag var orolig att grannarna skulle komma ut och kolla vad vi höll på med. Härligt att få komma in nu och värma sina ädlare delar vid vedspisen.

Leave a Reply

Översätt sidan »