1 objekt 365 dagar

Denna måste det vara?

Denna måste det vara?

Idag har elektrikern gjort klart elen i nedervåningen på kokhuset. Lill-polarn var med och tittade när han kopplade in el-centralen och satte på elementen. Det gick ganska fort när elementen brassade igång och en go värme började sprida sig i rummen. Elektrikern gick även in till oss och kopplade in elementen i övervåningen.

Vardagsrummet får bli efter jul, men det är guld värt att det är varmt i övervåningen. Elektrikern hittade en hel del brister som måste åtgärdas och han kommer även att gå igenom all el på hela gården så det inte finns mer som måste rättas till. Men nu när det finns värme i kokhuset kan man börja spackla och tapetsera.

Lill-polarn har stått och hållit Micaels adventsljusstake hela förmiddagen och elektrikern blev riktigt imponerad av hans uthållighet och skyndade sig så mycket han kunde så att Lill-polarn kunde få slå på strömmen och sätta ljusstaken i fönstret. Lill-polarn var lite nervös och kliade sig i huvudet innan han hittade rätt knapp att slå på strömmen.

– Wow! Så fint det blev!

Leave a Reply

Översätt sidan »