1 objekt 365 dagar

Oj så djupt!

Oj så djupt!

Usch! Var så sen från jobbet att det redan hade börjat mörkna när jag kom hem. Lill-polarn syntes inte till någonstans och jag började bli orolig. Kollade i kokhuset och stallet men ingen Lill-polare så långt ögat kunde se. Till sist gick jag bort till dammen men den var tom eller vänta! Där stack en liten luva upp!

Lill-polarn hade tittat ut i morse och inte sett någon damm, det har snöat så in i norden att man inte ser den längre utan bara hör vattnet forsar svagt under all snö. Lill-polarn hade rusat ut för att leta men snön var så djup att han fått treva sig fram för att lokalisera var han var. Allt såg så annorlunda ut nu.

Tur vi hade köpt Swiss miss för Marshmallows älskare när vi var vid Ica Focus. De har mycket roligt i den affären men det är ruskigt dyrt och vi köper väldigt sällan, men igår gjorde vi en rejäl raid i affären och köpte hem en hel del. Så nu skall jag fixa till en stor kopp med choklad och Marshmallows till mej och Lill-polarn. Han är något stel just nu efter turen i snön.

Leave a Reply

Översätt sidan »