1 objekt 365 dagar

Plastgran!!

Plastgran!!!

Lill-polarn ville klä granen idag och vi hade beslutat oss för att ta mammas gamla plastgran. Hmm! Ja Lill-polarn blev ju inte så glad när jag plockade fram vad han tyckte var en plick o plock gran från Ikea, typ 50-tals gammal byggsats. Luktade inget och toppen var bara för ynklig. Lill-polarn stod med grantoppen i sin famn och blängde på mig.

  • Du skojar vaa? Den är ju fjuttig!!

  • Den kommer att bli jättefin skall du se!

  • Visst! Behöver du glasögon eller?

Vi monterade och hängde i belysning, satte upp kulor och pynt. Till slut var vi färdiga och jag frågade Lill-polarn om den var så illa när den nu var färdig.

<

p style=”text-align: center;”>Lill-polarn pyntar granen

  • Njaa, nej, tja okej då, det blev ju riktigt snyggt, även utan glasögon.

Fast det är en plastgran så tycker jag den blev riktigt fin och även Lill-polarn som går här och nynnar på jullåtar är riktigt nöjd. Jag lovade att sätta på en stor kastrull med vatten och hälla i gran doft, ni vet sånt som man har i bastun. Lill-polarn är nu fullt sysselsatt med att flytta julklappar, klämma och peta så mycket det bara går.

Leave a Reply

Översätt sidan »