Pyssel

Ledig :)

Jag har suttit och gått igenom pappas gamla diabilder men en del har tappat färgen och de är ganska dammiga. Min biologiska mamma frågade efter kort på min bror och jag funderar på om jag skall göra en explosion box. Det är lite roligare att skicka än bara kort och en del dia bilder är lite taskiga i färg. Det var tänkt att jag skulle jobba idag men hela fabriken var tom och jag satt en stund och väntade på de andra städarna, men de dök inte upp. Så jag skall bara softa runt och göra ingenting. Jag har nu suttit hela morgonen och plockat ut de bilder jag kan tänkas använda men var inte så många, jag behöver 16 bilder så det blir till att gå igenom de vanliga bilderna. Sen digital kameran kom tror jag folk har betydligt mera bilder på skivor och i sina datorer. Hittade egentligen väldigt lite bilder hos mina föräldrar, så den som har varit flitigast att fotografera förr har nog varit syrran. Nu är det förmodligen jag som är hårdast på kameran.

Dessa bilderna har jag softat upp men annars är de flesta bilderna väldigt ljusa. Den nedersta bilden skojar mamma när hon är i Norge. Färgerna var borta helt på sidorna och väldigt matta men jag tycker bilden är ganska tuff ändå. Det är väl stora fördelen med photoshopen att man kal klona bort alla repor. Man kan egentligen rädda ganska mycket på ett kort om man lägger ner lite möda.

Nu skall jag ta en rejäl långpromenad med Shakira och fotografera lite snö.

Leave a Reply

Översätt sidan »