1 objekt 365 dagar

Paket vaktaren!

Paket vaktaren

Jag har precis varit ute på en härlig promenad med Shakira när jag hör Lill-polarn gasta för fullt att vi har en gubbe sittandes i granen. Hmm! Trodde gubben hade åkt till jobbet? När jag kommer in till datarummet står Lill-polarn med hela huvudet inkört mellan grenarna och studsar på jul lådan så pyntet faller av.

– Ahh! Du menar julklapps vaktaren?

– Vaa? Finns det en sådan?!

När pojkarna var små, speciellt Micael hade problem med att låta granen och paketen vara i fred, så satte vi upp en tomte i granen som höll vakt. Den traditionen har hängt med i alla år och nu hade gubben satt tomten runt stammen. Lill-polarn har tillbringat hela dagen vid granen och labbat runt på allt.

Ett paket hade precis öppnat sig lite i ena hörnet, bara typ sådär? och Lill-polarn skulle bara tejpa igen det till i morgon när han kände en stickande känsla och höll på att få en chock när han stirrade rätt in i paket vaktaren! Han hade varit så fokuserad på paketen och pyntet att han missade helt när gubben satte dit honom i går.

– Skall inte han gå och lägga sig snart?

– Nej han kommer att sitta på helspänn hela natten och kolla paketen.

Leave a Reply

Översätt sidan »