1 objekt 365 dagar

NU?

Nu kanske?

Oj oj! Lill-polarn har sprungit fram och tillbaka från öppna spisen så mitt nystädade hem är fullt av små fotspår. När man tittar och följer spåren så funderar man på hur Lill-polarn har tänkt? Alla lister som är under köks skåpen var framdragna, de nedre vedspis luckorna var öppna och !! dörrkarmen fattades vid toan??

– Men Lill-polarn? varför har du gjort så här?

– Det krafsade ju! De måste ju varit tomten som ville lämna alla julklappar till mig!

Jag skulle precis börja med en förmaning när en liten förskräckt mus rusade över golvet.

– Oj Lill-polarn, det var väldans så annorlunda tomte såg ut i år!?

Lill-polarn lommade besviket bort till jul lådan vid granen, när det bankade så hårt på dörren att han ramlade rätt i lådan. Lill-polarn tittar upp och där står tomten och räcker över ett paket. Wow! ni skulle bara sett Lill-polarn! Vilken min, han blev så stel av nervositet att jag fick gå bort och hjälpa honom ta emot alla paketen.

Leave a Reply

Översätt sidan »