1 objekt 365 dagar

Stora softa dagen.

Smaka

Det här är bland den bästa dagen på året. Det är en sådan där dag då man gör absolut ingenting! Tv kanalerna är smockade med julfilmer och man små plockar och bara myser runt. När barnen var små brukade de vara helt uppslukade av sina julklappar och sprang oftast runt i pyjamasen hela dagen.

Nu är det bara Lill-polarn och Esmeralda hemma. Lill-polarn var snabb att ta choklad asken som vi glömde ta med oss till Uddevalla, så nu sitter de och tittar på  ” Eloise att the Plaza ” och vräker i sig choklad. Lill-polarn har försökt att ta filten med armar som vi fick av Tobias i julklapp, men den tänker allt jag ha på mig idag.

Jag skall fixa i ordning lite skinksmörgåsar och lussebullar, sen dyker jag ner i soffan och sappar mellan kanalerna. Lill-polarn sitter som en liten kung i fin soffan och har beställt varma smörgåsar till Esmeralda, bullar till sig själv och en stor kopp choklad. De sitter och planera vad de skall göra när de åker ner till Wumba Wu.

Leave a Reply

Översätt sidan »