Familjen

Vår julafton

Vi hade en riktigt lugn jul i år. Micael var i Stockholm hos Nina, så det var bara Tobias med till Uddevalla. Vi var hos Claes-Olofs mamma och moster där vi åt jul mat och sedan åkte vidare till Vänersborg. Vi tog bara en fika men det var ändå trevligt, det blir lätt lite för mycket stress om man skall flänga hit och dit. Jag vill gärna vara hemma till fodringen, även om jag hade fixat backupp i år. Man kommer alltid senare hem än man tänkt sig i alla fall, så även i år. Tusen Tack Monica för att du fodrade.

Men det var härligt att komma till dukat bord och bara koppla av. Som tradition gör jag absolut ingenting dagen efter julafton, mer än att kolla på film och äta mig rund. Till och med Shakira har blivit smittad av denna slapphet. Fast det är klart det regnar här och är riktigt slaskigt ute, så de flesta vill väl sitta inne och koppla av. Skall göra ett litet ryck och ta bort kaffekopparna från bordet, promenera med Shakira, fodra och sedan intaga soffan igen. Härligt! Älskar den här dagen.

Leave a Reply

Översätt sidan »