Kärringonsdag

Elvy möblerar om

Kärring onsdag och Elvy ville flytta sin bokhylla från ena väggen till den andra. Som hon hade det nu så kunde hon inte se sitt mysiga akvarium från soffan, och blick fånget när man kom in i rummet blev bara en stor soffa. Elvy hade fixat till exotisk fruktsallad som var väldigt god, så det blev att vi började med den så vi skulle få ordentligt med kraft att flytta alla möbler. Jag tog dubbelportion eftersom jag skulle ha det tyngsta jobbet ( dirigera runt )

Rummet blev så mycket större när vi var färdiga. Rosa fixade ljud till Elvys dator och jag passade på att rensa rent den när vi ändå var där. Det var en trevlig kväll då vi hann med riktigt mycket, fast det kändes väl lite dumt att inte hinna hjälpa till med att flytta tillbaka alla prylar till bokhyllan. Elvy hade förvarat allt på sängen och jösses vad man egentligen samlar på sig!

Leave a Reply

Översätt sidan »