Djuren

Kallt, kallt, kallt

Edgar

Det var så himla vackert väder går, men så kallt. Shakira får så ont i tassarna av den hårda snöskorpan. Så det blir att promenera på ordentligt upptrampade stigar eller vägen. Det är när hon busar runt och går igenom skorpan som hon får ont. Hon har börjat att ta mindre steg där det är orörd skorpa så hon inte trampar igenom. Dammen rinner på riktigt bra sen jag och Micael fyllde på.

Pepper

Men nu har jag inget varmvatten i köket. Trodde det var beredaren som gått sönder och Ringde Rosas gubbe tidigt på morgonen, tänkte inte riktigt på vad klockan var. Började söka lite information på nätet och där var det en som hade samma problem. Han fick frågan om han hade kollat alla kranarna! Verkar bara vara köket som inte fungerar hos mig. Tur! Behöver duscha. Bilderna på Edgar och Pepper är från igår när vi höll på med dammen.

pepper

Djuren brukar vara snabba med att komma och vill vara med. Nu gjorde vi dessutom ett mysko hål som det lät konstigt ifrån! Idag är det både kallt inne och ute, så jag funderar på att bara ta en rejäl softa dag och elda som en lite blå. Kanske plocka undan lite i övervåningen.

Leave a Reply

Översätt sidan »