Trädgården

En riktig skitdag!

I går var en sån där riktig skitdag! Jag brukar stenhårt försöka hitta ett glädjeämne per dag och till 99% funkar det kanon, men inte igår. På jobbet gick jag mest och funderade på hur tusan det kan komma sig att alla knasiga individer hamnat under samma tak och vad gör jag mitt i bland dem?? Brukar tycka gubbarna är lite söta och men i går var jag på väg att smocka till en efter en. Jag var fullständigt humor befriat och slocknade på direkten när jag kom hem, ja gubben hann jag skälla ut också innan jag slocknade i soffan.

Det är tack och lov inte så ofta det blir så här och gubben är ganska härdad. Men när jag väl vaknade hjälpte han mig att göra fint till kärring onsdagen och hade köpt lite nya roliga fröer så jag skulle piggna till. De säger ju att våren är på väg så det är väl bara att förbereda vårsådden. Det var gulligt av honom och det kändes positivt när jag la mig. Mår betydligt bättre idag och skall strax fodra innan Rosa och Elvy dyker upp. Flaskkurbitsen och det som ser ut som maskar tänkte jag att man kunde hitta på något med en onsdag.

Leave a Reply

Översätt sidan »