Djuren

Vilken vacker dag!

Hagen

Wow! Vilket vackert väder det kommer att bli idag. Jag älskar när det är morgon dimma och kan sitta och titta i timmar när det lättar upp. Båda hästarna har klarat sig jättebra från förkylningar men i morse var Bellman lite snorig, han är ju den som brukar frysa som en tok så fort det blir vår. Vi har fortfarande mängder av snövallar på innergården och det är halt när jag skall ut med hästarna den vägen. Shakira har piggnat till helt och är verkligen röjig på morgonen, hon älskar att rusa runt med pinnar och väntar hoppfullt att jag skall hitta en mitt i snön!

Shakira

Tänkte jag skulle bli klar med hallen som jag började att tömma i går. Den är så himla liten och det känns som man springer rätt in bland kläderna. Såg igår att det var mängder av gamla jackor och en hel del som skall till Tobias. Stora renoveringen av hallen får vänta, men det finns ingen anledning att ha de gamla elementen och även jackor hängandes där man skall ut. Det är under trappan sedan som kattluckan kommer att sitta.

Leave a Reply

Översätt sidan »