Hundarna

Shakiras första dopp!

Göta Petter vilken ryggskott jag har åkt på! Tog bort torv som var för blött i hästarnas bädd när jag fick problem med att räta upp mig. På toppen av allt så har det regnat hela dagen och inspirationen har varit i botten. Den enda som har varit energisk är hackspetten på el stolpen som trummar efter fruntimmer. Jag brukar använda Abtronic bältet när jag har ont i ryggen, men ryggskott är ju en annan sak. Till sist tog jag det i alla fall så jag åtminstone kunde gå ut med Shakira. Hade väl helst velat gå på vägen som är plan men det hade varit lite taskigt mot Shakira.

När jag och gubben gick igenom trädgården och hagar gjorde Shakira världens dunder tabbe. Hon hade hittat sin boll som kommit fram under snön och for runt som en tok när hon ville dricka lite vid vatten vid fallet. Isen gick av längst fram och Shakira gled ned i vattnet. Hon blev så himla ställd och kom av sig helt när hon kom upp blöt och eländig.

Leave a Reply

Översätt sidan »