Familjen

Planerat och rensat i dag.

Har planerat hur mitt skydd till planterings bordet skall se ut och dirigerat runt gubben. Han såg riktigt nöjd ut när han var tvungen att åka iväg och jobba. Hmm! Konstigt! Har mest rensat min dator på skräp och tagit det väldigt lugnt. Har gjort klart för hästarna i omgångar så nu är det bara att ta upp dem. Härligt!

Vi har precis varit ner och köpt påsk kort, när jag satte mig för att rensa vidare på datorn. Då såg jag att jag fått e-mail från en okänd person. Normalt så slänger jag all e-mail men såg att den slutade med .de. Tur jag inte kastade dem det var hälsningar från min morbros fru !? tror jag. Jag har verkligen vänt och vridit på översättningarna, men gav till sist upp. Språkligt så måste det stå klockrent, ingen slang eller udda språkstil. Men roligt var det och jag skall strax sända iväg en hälsning. De är nybörjare på dator så jag är imponerad att de testar i alla fall.

Leave a Reply

Översätt sidan »