Djuren

Väderomslag

Usch! Vad ont jag har av väderomslag. Det brakade loss ordentligt och regnet vräkte ner när jag var på jobbet. Det blev svinkallt och jag fick världens huvudverk. Slocknade direkt när jag kom hem och fick sovit i 2 timmar. Ahh! Ljuvligt, vaknade av telefonen. Gubben hade målat 2 spaljéer och satt dem på plats. Det var beckmörkt ute men det hade inte regnat så jag grävde lite i landet och placerade ut lite fler rör. Det kommer att bli 5 rör som står nere i gropen med ärtor. Jag gillar verkligen mina rör, kan utnyttja trädgårdslanden på ett helt annat sätt och det blir rör över till sönerna om de vill ha. Kan tänka mig att de kommer vilja ha mina jordgubbs rör! När de dignar av jordgubbar.  De här skogsduve paret bor vid stallet och var ganska trötta, annars flyger de iväg så fort jag kommer med skottkärran.

Leave a Reply

Översätt sidan »