Trädgården

Främmat!

Jag snabbade mig i morse med att köra ner gödsel till mitt land och sätta upp rören. Elvy och jag tänkte gå på visningen av Mölndals Energi. Skottkärrans däck hade gett med sig undan för undan och jag kände hur det började vrida sig allt eftersom och jag hoppades att det skulle hålla ända ner till landet. Det blev så tungt att jag tog en liten paus innan jag skulle fortsätta.

Plötsligt hör jag ” Fortsätt kör! Jag håller ihop däcket! För det här skall väl ner till jordgubbarna? ”

Men! Men? Jag kan ju inte köra? Då kör jag ju över Lill-polarn! När kom han? Hur länge har han varit hemma!? Allt är ju helt ELLER! Med tanke på att man inte har sett några andra tecken på att han är i närheten.

– Vad gör du här? När kom du?

– Jag kom alldeles nyss. Jag skulle beställa jordgubbsplantor till Afrika och då sa dom på Bakker att du hade beställt 50 stycken hit. 50 stycken!!! Dom kunde ju nästan inte ha några kvar så jag var tvungen att åka hit och kolla ifall det stämde.

– Ja, jag har beställt 50 stycken, men 25 av dom skall Rosa ha så jag har bara 25 stycken här.

– Jahaa, jaja, ööööh, okej då, 25 får väl räcka, en stund.

Leave a Reply

Översätt sidan »