Trädgården

En härlig eftermiddag

Den här fick följa med mig hem idag. Han sitter vid dammen och bligar nöjt med sin ostbit. De hade en hel del söta keramik prydnader och de håller även kurser. Jag tyckte jag kände igen vissa av figurerna och kom att tänka på att jag funderade på att gå på kalkmålnings kurs. Här är sidan. En liten söt kruka till mitt planteringshörn och en planta choklad mints mynta fick jag köpt med.

Men det som jag ser mest framemot är teerna jag köpte, de luktade så ljuvligt att det inte går att beskriva riktigt. Man fick 3 påsar för en hundring. Det är egentligen väldigt dyrt te, men är det bara hälften så gott som det luktar så är det värt varje öre. Har även börjat med lite grövre kryddor som jag mal när jag skall använda dem. Ger betydligt mer smak och förhöjer upp maten. Även Tobias som är familjens skeptiker blev nyfiken på teet. Jag köpte ” Sova så gott te,  Inka-te, Grönt te med Havtorn ”

Blev även klar med mitt land nu på kvällen. I ringarna vill jag ha lite olika majs sorter och har satt popcorn och sockermajs. Tänkte köra förbi Garden center i Mölnlycke och köpa jordgubbs majsen i morgon. Känns gott att ha landet uppgrävt igen och jag hoppas inte det växer så fort så jag inte hinner med. Nu skall jag upp och fodra och sedan sätta på en kopp ” Sova så gott ” Det var väldigt noga att det var 2 teskedar som skulle dra i 8 minuter!  Här kan man beställa teerna.

Leave a Reply

Översätt sidan »