Utflykter

Lisebergs trädgårdsdagar

Rosa kom och plockade upp mig och gubben. Sedan bar det av till Liseberg. Det var sista dagen på trädgårdsdagarna och jag var på jakt efter lite inspiration. Sen brukar de ha väldigt mycket marmelader och annorlunda honungssorter. Gubben samlade in broschyrer från alla utställarna, så hans kväll är definitivt räddad. Jag som hade tänkt att han skulle jobba i trädgården men att köra jord! Där sprack det!

Som vanligt fanns det otroligt mycket att titta på och vädret var riktigt bra. De här drakarna var så otroligt söta men priserna var därefter!! Fattar inte riktigt att de får sålt. Men som sagt titta är alltid roligt och att få lite idéer. Rosa gjorde mig observant på denna vackra dörr, det kanske hade varit något för våra dörrar. Jag köpte lite fröer och japanska underblommor. Det är alltid lika spännande att komma bort till de som säljer lökar, oftast har de lite udda sorter. Det var en trevlig tur och mycket ögongodis.

Leave a Reply

Översätt sidan »