Pyssel

Scrapträff i Kungsbacka

Oops!! Då var det scrapträff i Kungsbacka och Rosa hade fixat biljetter för nästan en månad sedan. Något som jag verkligen hade sett i fram emot. Visste exakt vad jag ville göra! Kruxet var bara att det har varit så järnvägars jobbigt i ett par veckor att jag hade glömt bort detta helt så när Rosa påminde mig sent i går kväll hade jag varken lust eller ork att skriva ut foton.

Normalt sett glömmer jag inte bort sånt här och är förberedd till max, nu hade jag inte ens reservbatteri till kameran med eller kollat så batteriet var uppladdat ordentligt. Tur Rosa hade mobilen med, så hon kunde ta kort. Men jag lärde mig massa nytt och vill definitivt göra om det. Kände igen flera ifrån när Rosa och jag var på sraploppis i Kungälv. De berättade vad de olika grejerna var till för och var hur goa och trevliga som helst.

Det var en dam som hade sitt album med på bilder på sin mamma och olika minnessaker som inbjudningskort o.s.v.  Det var gjort med så stor omtanke och kärlek, jag blev så imponerad hur vackert hon hade klistrat in mynt och saker som verkligen betydde något för personerna i albumet. Det var en inspirations källa utan dess like. Rosa var gullig att fota tavlor och askar som jag tyckte var kanon vackra.

Den här tjocksmocken hade jag gärna velat ta med mig hem. Första gången jag ser en mjukisdocka på Winston Churchill. Antikmässan lockade lite mera idag när jag var så illa förberedd.

Leave a Reply

Översätt sidan »