Pyssel

Albumen

Det är ruggigt varmt ute, det kom en liten åskskur och fler är nog på gång så tryckande som det är. Har mest myst runt och samlat ihop småtingen som jag skall ha i albumen. Damen på scrapträffen i går har verkligen satt fart på mig!  Nu har jag fått tummen ur och börjat samla allt i mammas brudkista. Det är små ting som jag gärna vill ha och inte haft hjärta att slänga. Det är ju ingen vits med att ha det utspritt och i lådor. Till vems glädje är de då?

Tänkte jag skulle göra ett album till min syster också, tror det är lite lättare för henne att då få ett annat perspektiv till mamma och allt. I och med att det skiljer 15 år på oss och att jag har lite annat i bagaget så ser vi verkligen olika på våran uppväxt. Bättre att ta fram det ljusa än att sitta fast med det mörka. Och ljusa stunder har det funnits i mängder. I bland får man bara vinkla det lite och se det från ett annat håll.

Gubben är ledig i nästan 2 veckor så vi funderar på att försöka tömma lite mera på loftet. Det är inte så mycket kvar men det ligger så utspritt och mycket av prylarna har man fått distans till så det är bara att köra iväg nu. Jag har hellre ett starkt minnes album, än massa småting liggandes här och där.

Leave a Reply

Översätt sidan »