Familjen

Strandpromenaden

I går var vi och grattade gubbens mamma som hade fyllt 82. Himmel och pannkaka var åren går! Tyckte inte det var så längesedan vi var uppe och grattade henne på 80års dagen. Vi tog en promenad längst strandpromenaden som allt som allt är 9,3 km. Den är indelad i 3 delar: skogs delen, stadsdelen och strand delen. Vi valde strand delen och hade tänk gå till Lindesnäs.

Vi trodde att det skulle fläkta lite vid havet men det var jobbig värme för alla. Vi villade vid flera ställen och Shakira fick gå i och doppa tassarna där det var folktomt. Vi tog oss till Gustavsberg som är Sveriges äldsta havs badort med anor från 1700-talet. Där Vilade vi oss medan gubben gick tillbaka och hämtade bilen. Strongt av en 82 åring att klara av detta i denna värme. Det var klart helt fel dag vi valde att gå på!

Det var flera gamla bilar som var ute och luftade sig i sommarvärmen, men denna blev en klar favorit. Det var en härlig tur vi fick som vi avslutade med smörgåstårta och vanlig tårta. Vi kommer att gå strandpromenaden fler gånger, men kolla vädret noga först och stanna till vid Gustavsbergs restaurang.

Leave a Reply

Översätt sidan »