Utflykter

Tusen Tack Doritz för en hel mysig middag :)

Härligt att vara hemma igen, jag har fodrat hos en grinig Bellman som blev rädd för något i sin box och rusade bort till dubbel boxen där han tog en stor hö tuss och blängde ilsket på mig. Han såg ut som ” Ser du inte det gredelina spöket!!!?? Hade du gjort om du inte åkt bort! och lämnat oss” Han gick in sin box när jag ställde mig i den, jag kunde ju varit ute efter hans foder! Han är bra knepig den hästen! Beethoven däremot verkar aldrig bekymra sig för något.

Shakira sover så gott här vid datorn, hon har haft fullt upp med Alfhild och Nisse. Tusen Tack Elvy! Du är världens juvel. När jag var hos Doritz frågade hon hur Elvys indianposters blev? Rusade in och tog en titt, jag hade bara sett det på bild och det gav verkligen inte rätt intryck! Det blev kanon snyggt. Skall ta och fotografera det när Elvy har bäddat sängen. Kändes lite taskigt att bara rusa in och fotografera hennes sovrum hej vilt.

Vi hade en kanon tur på Göta kanal, mer om det kommer senare. Vi åkte till Doritz efter turen och det var en riktig höjdare! Kanon god mat! Köttfärs muffins som jag absolut måste laga en kärringonsdag. Ett otroligt vackert hem med enorm värme och harmoni och så charmknutten Tusse som mjauade hela tiden. Det var så stört mysigt att det var svårt att slita sig, önskade verkligen att vi haft mera tid. Vi fick de här vackra lin disktrasorna. Tänker på mamma när jag ser dem för hon hade alltid virkade disktrasor.

Leave a Reply

Översätt sidan »