Pyssel

Ägg plantor och lite till

Här Jane är 2 av ägg plantorna. De verkar ha stanna lite i växten? Rosas är stor som attan och riktigt grov. Hennes blommar för fullt med mängder av blå blommor. Men hennes äggplanta står i växthuset. I dag blir en sån där dag man kommer att pendla mellan att städa och göra olika bakgrunds papper till albumet. Mönstrat papper kostar upp till 15kr st. ( sjukt dyrt ) och har måtten 12*12 inches. Gillar många av de mönstrade papperna men det kan bli lite rörigt i albumen.

Vi har hjälpt Tobias med pengar så vi ligger extremt back just och kommer göra det ett tag framöver, men vi ville ge honom denna chansen. Vi har sparat pengar på en försäkring sen de var små och pengarna var egentligen låsta tills Tobias blir 25. Men de släppte spärren så han skulle få ut pengarna. Vill inte gå in på detaljer just nu men går det vägen kan det bli bra. Skiter det sig så har han åtminstone försökt och vågat satsa.

Men i stället för att köpa massa dyrt papper, så köpte jag vanliga billiga A4 och sätter i hop dem istället. Får helt egen variant på pappret och de mönstren jag vill ha. Det finns så många fina bilder på nätet så det blir till att kombinera ihop dem och se hur många olika variationer jag kommer på. Just nu letar jag efter gamla flygarbilder som jag kan använda.

Leave a Reply

Översätt sidan »