Gården

Lite fynd

Micael kom hem från Stockholm igår och blev helt överlycklig över att gubben har tapetserat i hans vardagsrum. De flesta listerna är på plats runt fönster och dörrar så nu är det bara väggen som skall kläs i sten innan golvet kan läggas. Golven är redan köpta men sten väggen får vi vänta lite med. Här är lite fynd vi gjorde i krypgången. Gammal kartong ( Kolla telefon numret!!  28 och 134 Oj! så högt! ) Krokar som Micael vill ha i köket till kökshanddukar.

Så idag körde gubben och Micael igång med att isolera krypgångarna på övervåningen. Det är väl egentligen bara runt skorstenen som vi behöver snickarhjälp. Snickaren skall även kapa tak balken så det blir lite högre vid ingången. Det konstiga är att det kom in vatten i badrummet och vi tänker göra om dräneringen och gå lite djupare, men nu när det har regnat som attan är det snustorrt! Bäst att göra om det men det är lite konstigt.

Leave a Reply

Översätt sidan »