Pyssel

Fotoboken

Wow! I dag kom min fotobok och jag är super nöjd. Det var jättefin kvalité och den var inplastad så snyggt. Nu ville vi se hur sidorna blev så vi öppnade den och kollade igenom sidorna. Micael blev sugen på att göra en bok om renoveringen av sitt hus. Jag vet nu vad jag kommer att ge bort i julklappar. Så fins det något erbjudande om fotoböcker så hoppa på det, jag kommer kasta mig över alla erbjudanden. Bilderna från Snapfish kom idag och de var jättebra kvalité på dem med.

Det jag gillade med fotoboken var att trots att jag använde mitt scraping program med massa bling bling som overlay, så syntes bilderna jättebra och det blev så fint som jag hoppades. Tänk bara på att ladda upp allt i så stort format som möjligt så att kvalitén bli hög.

Leave a Reply

Översätt sidan »