Trädgården

2 kilo +

Fy för den lede vilken vecka! Fabriken är stor och jag rör mig väldigt mycket, ändå ?!! räckte det med att jag gick in på jobbet så la jag på mig 2 kilo??? Fattar ingenting. Gick ner 1 kilo under semestern, var skit glad och så nu? 2 kilo!!

Usch! Jag har kommit hem så mycket senare att det har varit synd om Shakira. Hon har rusat ut och kissat på direkten. Det som är skönt med henne är att hon är lyhörd för hur man mår och jag har kunnat ta mig en kopp kaffe i lugn och ro innan vi går på promenad. När hon tycker jag suttit tillräckligt kommer hon och putter på mig. Bara älskar att se glädjen i henne när vi är ute. Fast just nu har hon precis slutat och löpa och är lite rultig hon med. Sådan matte sådan hund

Kolla här på bilden. Inte tusan är det möjligt att jag har satt en squash i drivbänken?? Måste ju bara vara Lill-polarn!

Leave a Reply

Översätt sidan »