Trädgården

Ärtor i mängder

Har börjat jobba igen och det är alltid lika roligt att komma tillbaka. Jobbigt men roligt. Synd att jag inte är anställd utan bara inhyst. Har fått helt andra arbetstider nu och det är okey om jag bara får efter kollektivavtalet. Min chef sitter fortvarande i buskarna och kollar när jag kommer och går! Snacka om att ha  för lite att göra ! Sköter hon lönen så sköter jag min tid. Men nog om det.

Trots att vi har så mycket rådjur så har vi verkligen fått ärtor. Skall ta med mig till jobbet och har frusit in en hel del och ändå är det bara första skörden. Den lite senare sorten blommar nu och verkar bli lika mycket den. Nästa år skall jag sätta dem runt och mellan rören. Nu är det lite väl kompakt så jag får vara noga att plocka varje dag.

Leave a Reply

Översätt sidan »