Familjen

Segt virke

Snickaren och han som gjorde stora dräneringen var uppe och kollade hur det såg ut där Micael grävt. Micael fick högsta betyg och dränerarn visade vart det stora dräneringsröret går så att han kan koppla på sitt rör där. Problemet var att Micael behövde gräva ytterligare 2 meter 1.60 djupt. Stenarna som låg där var inte att leka med. Fattar inte hur Micael fick upp dem.

Men idag fick han kanon hjälp av Fredric. När jag var på väg att hämta åk gräsklipparen för att dra upp stenarna, så hade killarna redan rullat upp dem. Dräneran som inte sett Micaels hus sedan han byggde väggen, blev så imponerad och framför allt glad för att få se hur det kommer att bli. Nu skall han upp någon dag med ett lass grus och sedan fasa av gräsmattan så vattnet inte rinner mot huset.  Jag önskade att jag hade en doft blogg så ni hade fått känna skillnaden i huset. Förr luktade det som i en gammal grotta indränkt med råttgift som kom från trasiga suspekta flaskor med dödskallar på!! Nu luktar det nytt och fräscht.

Leave a Reply

Översätt sidan »