Pyssel

Kört fast

Har fortsatt med mitt album idag, men nu tog den svarta patronen helt slut. Har börjat köpa kopior på patronerna och ger nu 250 för fyra patroner istället för 139 för en original patron. De kommer också inom 3-4 dagar i brevlådan. Så himla smidigt. Det enda jag märkte var att jag behövde köra automatisk rengöring på skrivaren lite tätare. Jag känner att jag kört fast med bilderna igen, så det var lägligt att den svarta färgen tog slut. Får göra en paus igen och göra något annat i mellan.

Skall passa på att städa upp bland prylarna och klippa i sär blombollarna jag köpte på plantagen. De små blommorna funkar jättefint som dekoration och var kanon billiga. Nej nu skall gå på promenad med Shakira och sedan bara gotta mig framför tvn.  Jobb imorgon och måndags ångesten börjar komma krypandes.

Leave a Reply

Översätt sidan »