Pyssel

Nu har gubben blivit biten!

Hjärta

Har rast och har satt mig i matsalen en stund. Är så himla seg idag. I går var gubben med mig till Panduro och vi skulle köpa lite scrappapper. Hmmm!! Gubben blev helt loss bland alla fina ark och kom med ideér till en recept box som jag ville testa att göra. Nu är alla måtten i tum, så han fixade över det i cm och skar ut kartongbitarna för mig.

Han var super koncentrerad och jag såg framför mig hur vi kommer att gagga över vilket papper vi skall använda och vad vi skall scrappa ihop när vi är pensionärer!!

Micael hade varit och hämtat Nina vid stationen och de kom in och tittade på vårat projekt. Nina blev sugen att göra en recept box till sin mamma. Riktigt kul när gubbar och ungdomar vill vara med och pyssla.

Recept boxen blir klar i kväll om inte gubben har gjort färdigt den nu när jag är på jobbet och inte kan lägga mig i.

Leave a Reply

Översätt sidan »