Pyssel

Så bidde den!

Gubben skojade när jag kom innanför dörren, och sa att han redan hade gjort klart boxen så jag kunde göra något annat!! Jag är ganska grinig när jag kommer hem från jobbet och jag hade gått sista timmen och funderat på hur jag skulle använda skeden som lås funktion, så hade han satt fast en klämma som det är på bilden jag gått efter, hade han fått klämman om näsan.

Ägg korgen och lilla flaskan är från dockhuset som jag haft som affär när pojkarna var små. De ville ju inte leka med dockhus, men actiongubbarna behövde däremot gå in och handla med jämna mellanrum. Nu kommer sakerna till användning igen och det är lite nostalgi att se de små matvarorna igen. Åkte en snabbis till RK och köpte ljusmanschetter för 1 kr styck, perfekt att plocka av blommorna och använda till scrapping.

att hitta en hel del. Synd bara att inte payson funkar här. Nej skall gotta mig framför tv:n och göra absolut ingenting. Shakira fick sällskap av en liten 10 månaders tik som sprallade runt. Men där såg man hur Shakiras lugna men bestämda temperament dämpade ung hunden till att inte hoppa eller fara fram som en turbo, vilket hon tydligen gjorde annars. Så nu ligger Shakira nöjd med promenaden och väntar på sällskap.

Leave a Reply

Översätt sidan »