Pyssel

Neeeeej!!! Butiken skall stängas :(

Åhhh! Så trist! När man äntligen hittat en butik man gillar så stänger den!  Men som sagt hälsan är viktigare och jag hoppas det löser sig så hon eventuellt kan åter öppna senare. Väntar på mitt Happykit och skall hålla koll på utförsäljningen. När jag kollade runt efter tips hur man scrappar på canvas hittade jag denna gigantiska sidan ( http://www.scrapbook.com/ ) Så här har jag lagt upp mina alster och kollar runt för idéer.

Fick den här uppladdningsbara och sladdlösa limpistolen av gubben igår .

De verkar också ganska pratglada och delar med sig så här kommer jag nog att hitta en hel del. Synd bara att inte payson funkar här. Nej skall gotta mig framför tv:n och göra absolut ingenting. Shakira fick sällskap av en liten 10 månaders tik som sprallade runt. Men där såg man hur Shakiras lugna men bestämda temperament dämpade ung hunden till att inte hoppa eller fara fram som en turbo, vilket hon tydligen gjorde annars. Så nu ligger Shakira nöjd med promenaden och väntar på sällskap.

Leave a Reply

Översätt sidan »