Familjen

Kolla köket!

Micael och gubben fortsatte med stenväggen och plattorna tog slut när de nästan var klara, hua vilka ramsor och sura miner när de kom in. De tog lite kaffe sedan gick de ut och kaklade köket istället. Jag har äntligen gjort färdigt foto böckerna och såg inte förrän de bearbetades för beställning att det var stavfel i en. Så järnspikars typiskt! Brukar be gubben att kolla igenom om det är något som det skall vara noga med. Men ville inte störa honom när han redan var grinig på väggen.

Tog en härlig promenad med Shakira men det var bra tungt att pulsa runt i snön. Bellman som såg att vi skulle iväg kom galopperandes och ville vara med. Det är så otroligt vackert och ljust ute.

När jag kom tillbaka hade de kaklat färdigt och Micael ville att jag skulle ta kort nu när han torkat rent och tänt ljus. Snacka om att ha en litet mysigt kök!

I går gjorde jag färdigt en liten hälsning som jag förhoppningsvis kommer att skicka i morgon. Eftersom den som skall få hälsningen läser min blogg, så lägger jag bara in en retningsbild. Tror det blir svårt komma på vad detta är 🙂

Leave a Reply

Översätt sidan »