Pyssel

Wow! Toppen post

Oj vilken dag! Har känt mig hängig med lite huvudverk och längtade bara efter att bädda ner mig i soffan. Men när jag kom hem hade hovslagaren varit här och när gubben kom hem släppte han ut hästarna varav de tyckte att hade de fått stå inne utan mat hela dagen, så vad tusan skulle de ut och göra ett par timmar!!

Så det brakade rätt genom staketet och gick in igen. Garanterat Bellmans påhitt, bara det att han alltid får Beethoven att utföra dåden. Ut och kanske missa mat!!! NO WAY!!!

Lät de stå inne och fodrade lite tidigt idag så kunde jag ta det lugnare på Panduro och titta runt lite i stan. Så blev det en riktig toppen dag 🙂 Min swapjulklapp kom (Guldiga fina paketet) ,  plus att jag fick scrapping prylar av Pjak. Tusen Tack. Ska skicka iväg min swapjulklapp imorgon.

Leave a Reply

Översätt sidan »