Familjen

Lite trött!

Jag har varit så otroligt trött när jag kommit hem och bara suttit med julklappar. Hade betydligt bättre tid förra året så inte en jul till med dessa tiderna. Tobias har köpt en ny bil de kunde inte fixa till den som brunnit, men han fick 10 000 för den som in bytesbil när han köpte en riktigt fin Toyota.

De stället som han utbildade sig till kyltekniker hade inga lediga jobb utan ringde upp ett annat bolag som tog kontakt med Tobias. Nu går han på provanställning och är kanon glad. Han skall åka ner med en tårta som tack för hjälpen och undrade om jag hade lust att fixa till en Pringles burk som han kunde fylla med ischoklad. Skall erkänna att jag blev riktigt glad över att han frågade.

Även om Tobias har jobb på Bergakungen så ger det inte så mycket i inkomst utan passar mer för folk som studerar eller vill tjäna extra pengar. Fattar inte hur tusan han först orka jobba vanligt och sedan direkt till bion. Skönt i alla fall att han fått ett bra jobb i dessa tider.

Har fått hem mina fotoböcker som jag skall ge bort och den med stavfel i kunde de inte stoppa utan de bad mig bara skicka in en ny beställning så skulle de hjälpa mig i affären. Nu fick jag med den boken i alla fall och det tycker jag verkligen var kanon service. Rekommenderar Japanfoto varmt 🙂

Leave a Reply

Översätt sidan »