365 Foto 2011

Råvaror (17 av 365)

Råvaror (17 av 365)

Balans visade upp en härlig bild på falukorv på sin blogg och jag blev sugen att laga korv stroganoff. Vi köper stroganoff mix men lägger i wok grönsaker och tomater eller kort och gott länsar kylskåpet på rester. Under sommaren blir det squash och det som finns i trädgårdslandet.

Det här är en av sönernas favoriträtter och var ett gyllene tillfälle att få i dem grönsaker när de var mindre. Eftersom det också är färgglatt och de kunde vara med och laga det så blir det lite extra mys när jag lagar stroganoff.

Korv stroganoff

Yes! Nu är jag mätt och belåten, skall bara låta maten sjunka ner lite innan jag kollar upp det trådlösa modemet. Det har gjort ändringar på jobbet så det kändes lika bra att fixa eget nät, än att koppla in mig på deras. Tobias jobbar men Micael kanske kan fixa till det för mig så kan jag ta och bädda ner mig framför tvn 🙂

Ja jag tror jag dumpar in rubbet till sonen!

Leave a Reply

Översätt sidan »