365 Foto 2011

Guld (18 av 365)

Guld (18  av 365)

En gammal hästsko som pappa målade i samband med min stora systers baby skor. Den har hängt på insidan lite här och där, allt eftersom de har flyttat. Pappa han sa alltid att det var så viktigt att bågen var neråt så lyckan inte ramlade ur och på de flesta bilder sitter den upphängd som på översta bilden.

Du hänger väl den åt rätt håll – annars blir det otur…
Rätt håll = bågen neråt

Men när vi flyttade hit på gården så var hästskorna som satt på väggen åt fel håll. Mins än i dag vilket mummel det blev på folket som var på visningen av gården. Egentligen är det strongt att gubben ens tyckte det var okey att köpa gården så som den såg ut på den tiden. När jag brukar säga att det kommer bli såååå vackert så brukar han oftast tveksamt mumla vist?! Nu säger han bara okey!  Men grejen är att jag sett flera bilder på hästskon uppånervänd så allt rinner ut?

Hästsko

Leave a Reply

Översätt sidan »