365 Foto 2011

Fotograf (30 av 365)

Fotograf (30  av 365)

Då var det dags att snoka reda på Hejderidarens gravsten. Såg stenen när jag körde hem från jobbet efter att jag hittat en bild från en kille som varit där. Han sa att den skulle ligga mitt emot möbel huset med möblerna på taket. Det var lite snårigt att ta sig dit och jag läste att killen hade fått klättra över ett staket, så jag gick och funderade hur detta skulle gå till. Är ju inte det vigaste precis!

Skall strax lägga upp bilder om det, men dagens tema dök upp mitt framför nyllet. Min första tanke var  ” ÅHHH! Vad är det för spännande Rosa har hittat? ” Ser ut som någon boll på avstånd? Garanterat något riktigt häftigt eftersom hon tillbringade minst en halvtimme framför objektet! Klart bollen kunde kanske spricka och ut kommer något magiskt! Sånt kan man ju aldrig veta, det gäller att ha ögonen med sig när man är ute på fotouppdrag!

Fotograf (30  av 365)

Leave a Reply

Översätt sidan »