365 Foto 2011

Eget tema 1. Störda (34 av 365)

Eget tema 1. Störda (34 av 365)

Hmm! Blev lite sugen på att fotografera söta nosar. Katterna skrynklar nosen så sött när de äter och jag tänkte att det blir ju perfekt att ta det på temat nos. Shakira  tycker det är vidrigt om jag fotar för nära och vrider huvudet fram och tillbaka. Trodde verkligen att katterna skulle vara lättare. De brukar vara så fokuserade när de äter att inget verkar störa dem.

Pepper som alltid är en glad prick tyckte bara jag var så skit jobbig att han vägra att äta och inte ser han så from ut som han brukar på bilderna. Jag fick ge mig och koncentrera mig på nästa offer istället. Stackars  Edgar! Det var näst intill att han brände hål på linsen med sin blick att jag fick välja ett eget tema idag. Tur man har 52 egna teman att ta till. Får nog skaffa ett objektiv så jag kan ta nära men från lång håll.

Eget tema 1. Störda (34 av 365)

Leave a Reply

Översätt sidan »