365 Foto 2011

Familj (70 av 365 )

Familj  (71 av 365 )

I dag fick jag brev från Frälsningsarmén som letar efter min bror att de fortfarande inte hade hört något från USA och kommer att trycka på Frälsningsarmén där igen. Känns lite frustrerande att de tar sådan tid. Det skall vara lite små bökigt att söka i USA och allt kostar pengar. Har provat att söka här men det är verkligen som att leta efter en nål i höstack. Vem vet han kanske har åkt vidare till ett annat land?

Det är bara att tåligt vänta (suck). Hela veckan har varit lite kämpig och jag misstänker att det är väderomslaget som gör mig så hängig. Så ikväll skall jag bänka mig i sängen och titta på tv tills jag slocknar. Har en sådan där säng som man kan höja så man kan sitta och läsa eller se på tv. Men först skall vovsingen ut och hästarna fodras. Skall laga någon gott att äta och ta med min lilla bärbara upp.

Leave a Reply

Översätt sidan »