365 Foto 2011

Olika ( 71 av 365 )

Olika ( 72 av 365 )

Gubben är bara ledig varannan helg så då brukar vi passa på att ta loppis eller bara göra något mysigt. Men idag hade vi ingen lust att åka så långt utan vi tog loppisen i Lindome. Det verkar bara bli mer och mer prylar där så vi gick länge runt och hittade ett och annat. Men på loppisar märks det ganska tydligt vilka olika smaker vi har! Behöver jag leta efter gubben är det bara att kolla var knas prylarna är så nog tusan står han där.

Det blev lite mera krukor och en liten ljuslykta som hänger i köket. Sedan har jag blivit lite förtjust i väldigt enkla keramik prynader som den här munken. Gubben frågade mig flera gånger om jag verkligen skulle ha den! Skall han säga som köper sig en kossa!

Olika ( 72 av 365 )

Mamma köpte de här indianerna från höganäs och när vi rensade huset stod jag i valet och kvalet om de skulle till loppis eller sparas. Nu la jag allt som jag var tveksam till i en låda för sig och nu är jag bara så stormförtjust i dem. De står på fönsterbrädan i vardagsrummet och jag tycker de är jättefina. Tänker på de gånger vi åkte runt på marknader och olika porslins fabriker.

Leave a Reply

Översätt sidan »