365 Foto 2011

Centrum (108 av 365 )

Centrum (108 av 365 )

Härligt fick besked att jag hade extra semesterdagar att ta ut och hoppas nu kunna vara ledig lite i maj. I dag slocknade jag på direkten i soffan och vaknade av att tele 2 knackade på dörren. Jag behövde vakna till liv men skickade dem vidare till gubben som grejade i Kokhuset. Nu var de jätte trevliga och de blev väldigt förtjusta i Shakira som var lika nyvaken som mig.

Krokus

Shakira är väldigt försynt och hälsar väldigt försiktigt, hon hade boffat och markerat för gubben att de sprang folk vid silon, men ibland önskade jag att jag hade en skarpare hund. Eller en som åtminstone såg lite läskigare ut än Shakira. Nu blev tele 2 folket väldigt nyfikna på rasen och tyckte hon var väldigt stor. De höll inte på att klappa henne utan lät Shakira lukta i lugn och ro.

Krokus

Så jag har bara mysat med hästarna och fotograferat krokusar. Skall lägga mig tidigt idag, känner mig fortfarande trött.

Krokus

Leave a Reply

Översätt sidan »