365 Foto 2011

I min trädgård (109 av 365 )

I min trädgård (109 av 365 )

Gubben kom och hämtade mig på jobbet så vi kunde åka till Mölnlycke Garden Center på hemvägen. Den rosen båge som alltid blir krokig av allt snö som rasar ner från taket har vi nu flyttat till dammen. Dammen och det vi skall ha runt omkring är fortfarande inte färdigt. Gubben kommer att bygga ut uteplatsen där ni ser kabelvindan. Han vill ha en grill hörna där. Då får vi mer plats där vi hänger upp våra Brassestolar.

Så idag köpte vi 2 Klematis, sparris, lavendel, ananas myntha, Kronärtskocka och Jordärtskocka, Åbrodd och röd Kvanne. Vi vet inte riktig vilka växter mer än kvannen som vi vill ha runt dammen. Likadant med kryddorna och grönsakerna, vi byter ut tills vi vet vad vi gillar och använder.

Härligt när det är så gott väder men jag känner mig så trött. Halva jobbet går runt som zombisar så jag är åtminstone inte ensam.

I min trädgård

Leave a Reply

Översätt sidan »