Trädgården

Härligt väder :)

Tussilago

Är så glad över den fina tuvan med tussilagon. Så himla svårt att låta bli att fotografera dem. Anledningen att jag ville komma så nära som möjligt är att den heter hästhov för att de skall se ut som små hästskon?! Har aldrig tänkt på det innan men visst ser det ut som det sitter små hästhovar, eller egentligen som hästskon.

Bertil

Även Bertil fick flytta ut i solen. Har annars mest gått och rensat och bara njutit i solen. Satte ut mina pelargon sticklingar, men det kanske är för tidigt? De har vuxit riktigt bra så det kommer jag att köpa fler gånger. Även chokladmintsmyntan börjar bli kraftig. Är på jakt efter röd och grön kvanne saknar dem vid dammen. Det är väldigt tomt runt dammen så jag tänkte gå bak i bloggen och kolla hur det såg ut för ett år sedan. Gubben säger att vi är tidigare än förra året.

Men det året när Lill-polarn for runt här och härjade så var det riktigt varmt på påsk.

Är jättenöjd med de små växthusen som jag köpte på Lidel, det enda är att de är lätta så man måste sätter fast dem i backen, glömde det så de for iväg. Men de släpper lätt i listerna så nu är de limmade, något man kan göra så fort man köpt dem. Annars = Kanon Skall släpa ut utemöblerna så att jag bara kan bänka mig på utsidan när jag kommer från jobbet i morgon.

Jag har sträckt nacken på vänster sidan och gnydde lite för gubben, när han började skratta och sa att han sträckt höger sidan! Undra vad vi gjorde i sömnen? Nacken är annars något jag sällan har ont i. Tror inte jag rensar mer idag, skall ta och kolla mina pelagoner och se om jag kan fota någon humla, jisses så stora och tunga de är.

One Comment

  • ing-britt

    Stackars Bertil ska han stå ensam ute. har han inte fått någon fru så han slipper vara ensam.

Leave a Reply

Översätt sidan »