365 Foto 2011

Offentlig inrättning (186 av 365)

Offentlig inrättning (186 av 365)

Usch det är riktigt tråk väder idag, så jag tänkte passa på att rensa ogräs. Den här koltrasten kom och skulle ta sitt morgondopp när den tyckte jag satt lite nära. Så jag satte mig i planteringsskyddet så hon kunde bada i fred. Djuren är inte speciellt skygga för det är inte många steg man behöver backa för att de skall glömma bort en.

Offentlig inrättning (186 av 365)

Kul när fåglarna kommer och tar sig ett dopp. Det tänkte vi inte på när vi gjorde dammen, att just den kanten skulle bli ett sådan tillhåll för fåglarna. Ja även katterna älskar att sitta där i mitten och dricka vatten.

Offentlig inrättning (186 av 365)

Pepper passade på att fara runt i sitt äppleträd och verkar stormtrivas fast vi kapat ner det ganska rejält. Det blir inga äpplen i år men blad verket har blivit så mycket kraftigare. Jag är riktigt nöjd med det billiga teleobjektivet jag köpte, det enda är att det ger lite konstiga färger.

Pepper

De blir kraftig kontrast på bilderna och lite starkare färger. Skall ta och se om jag hittar lite mera information o det. Det är ett gammal objektiv men de nyare teleobjektiven är för dyra just nu. jag håller på att spara till Canon EOS 650D när den kommer ut nästa år.

Träd dekoration

Leave a Reply

Översätt sidan »